Interio

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران

قطب علمی منتخب کشور، همکار سازمان بهداشت جهانی در پژوهش، آموزش، و مدیریت استئوپروز و دیابت
نقشه سایت   En   Fr

1392/05/09 | ایجاد کننده: 36

آزمایشگاه تحقیقات غذا و دارو

این EMRI آزمایشگاه در سال 1384 به منظور تعیین مقدار و کنترل کیفیت مواد غذایی غنی شده با ویتامین های محلول در آب و چربی تأسيس شده است و در این زمینه همکار (آکردیته )وزارت بهداشت است. همچنین انجام تحقیقات دارویی مرتبط با پروژه های پژوهشگاه و تربيت نيروهاي متخصص از دیگر فعالیت های این آزمایشگاه است.

آزمایشگاه تحقیقات غذا پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران با در اختیار داشتن پرسنل مجرب و امکاناتی چون دستگاه HPLC و تجهیزات جانبی توانایی بررسی و تعیین مقدار و کنترل کیفیت موارد زیر را دارد: EMRI 1.ویتامین های محلول در چربی در کلیه محصولات غذای/(ویتامین های A پالمتات و استات، E پالمتات و استات ، ویتامین K ، ویتامینِD و ایزومرهای آن).

2.ویتامین های محلول در آب ( کلیه ویتامین های گروه B و C ، پنتاتونیک اسید) در کلیه محصولات غذایی .

3.اسید فولیک و آهن در فرآورده های غذایی غنی سازی شده .

4.آمین های بیوژن در انواع مواد پروتئینی و سبزیجات

5.تعیین TVN و TVB در انواع گوشت و فرآورده های گوشتی (مانند سوسیس و کالباس و ...)

6.انواع پریمیکس های مورد مصرف در غنی سازی مواد غذایی و مکمل های غذایی

7. عصاره گیری از گیاهان دارویی