Interio

مرکز تحقیقات چاقی و عادات غذایی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران
1 2 3 :
shadow1

پیام جناب آقای دکتر احمدرضا سروش، رئيس مركز تحقيقات چاقي و عادات غذايي
چاقي امروزه بعنوان يک بيماري مزمن شناخته شده و شیوع آن با سرعت بالايي رو به افزايش می باشد. این بیماری عامل خطر بسياري از بيماريها مانند ديابت، اختلالات چربي خون، بيماري کبدي و بيماريهاي قلبي نیز می باشد. مطالعات متعددی بصورت جداگانه و در مراکز مختلف به بررسی اثر درمانهاي مختلف تغذيه اي، مداخلات ورزشي و روان درماني بر این بیماری پرداخته اند. با توجه به اثر تجمعي عوامل مختلف مانند عادات غذايي غلط، کم تحرک بودن و عوامل روحي رواني و در نتیجه اختلال خوردن افراطي بر بروز چاقی، در کلينيک کاهش وزن پژوهشگاه علوم غدد و ...

آخرین مطالب و تازه ها. لیست کامل

فراخوان همکار طرح های تحقیقاتی

فراخوان همکار جهت انجام پروژه هاي تحقيقاتي در قالب طرح تحقيقاتي

ادامه »
تشدید ابتلا به پوکی استخوان بر اثر آلودگی هوا

دکتر شیرین حسنی رنجبر با اشاره به اینکه افراد ساکن در مناطق آلوده کمبود ویتامین D دارند، از تشدید ابتلا به پوکی استخوان شهروندان بر اثر آلودگی هوا خبر داد.

ادامه »
کسب جایزه علمی فرهنگستان علوم پزشکی

هانیه السادات اجتهد دانشجوی دکتری تخصصی و پژوهشی مرکز تحقیقات چاقی و عادات غذایی موفق به کسب جایزه علمی «استاد دکتر نورالدین هادوی» از سوی فرهنگستان علوم پزشکی شد.

ادامه »
پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی ایران

پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می کند: پنجمین کنگره پیشگیری و درمان چاقی

ادامه »

افق هاي آينده
با توجه به اين كه چاقي به معضلی اساسی در نظام سلامت اکثر کشورهای جهان، بخصوص کشورهای در حال توسعه تبدیل شده است و با در نظر گرفتن روند رو به رشد شیوع چاقی در ایران در سال های اخیر،ماموریت های مرکز تحقیقات چاقی عبارتند از:
• گسترش کلینیک چاقی و عادات غذایی
• طراحی و تدوین راهنماهای بالینی کاربردی در درمان و پیشگیری از چاقی
• ایجاد زمینه برای جذب و فعالیت نیروهای انسانی متخصص در زمینه چاقی
• طراحی و اجرای طرح های تحقیقاتی مقطعی، کوهورت، موردی_شاهدی و مداخله ای در زمینه چاقی
...

بشقاب غذای شما چقدر سالم است؟؟

به عبارت دیگر می توان پرسید بشقاب غذایی شما در هر وعده غذایی چقدر به "بشقاب غذایی سالم" شباهت دارد. بشقاب غذایی سالم تصویری از یک بشقاب غذایی است که از سوی دانشگاه علوم پزشکی هاروارد منتشر گردید و درواقع نمایی آشناتر از همان هرم راهنمای غذایی است. در هرم راهنمای غذایی، کلیه مواد غذایی به 6 گروه غذایی شامل نان وغلات، میوه ها، سبزی ها، گوشت و جانشین های آن، شیر و لبنیات، و در نهایت روغن ها و شیرینی ها تقسیم بندی می شوند. هرم راهنمایی غذایی بر پایه اصول رعایت تعادل، تناسب و تنوع برای هریک ...

برگزاری دفاعیه دو پایان نامه دکترای تخصصی در ‏پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

دکتر سمیه معتمد و دکتر مونا طلسچیان، دستیاران تخصصی (رشته بیماری های داخلی) بیمارستان شریعتی تحت نظر ‏دکتر شیرین حسنی رنجبر، معاون پژو هشی مرکز تحقیقات چاقی و عادات غذایی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم ‏دانشگاه، از پایان نامه های خود با عناوین «بررسی ارتباط سطوح آهن و هورمون های تیروئیدی در زنان باردار در ‏بیمارستان آرش» و «بررسی ارتباط واریانت ژن سی دی 11 سی با بیماری چاقی در یک جمعیت منتخب ایرانی» دفاع ‏کردند‎. nbsp
nbsp ...