Interio

کلینیک مجازی دیابت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی تهران

1390/12/23 | ایجاد کننده: 41

مصرف كروم در ديابت

نتايج مطالعات در مورد تاثير مصرف كروم در ديابت هنوز بحث برانگيز باقي مانده است بعضي از مطالعات فوايد استفاده از آن را نشان مي دهند در حالي كه بعضي ديگر هيچ اثري نشان نمي دهند. كروم يك ماده معدني ضروري براي بدن مي باشد كه در عملكرد نرمال انسولين و تنظيم قندخون بدن نقش دارد. ميزان نياز بدن به اين ماده در بيماران ديابتي بيشتر از افراد غير ديابتي است. در بيماران ديابتي نيز ميزان مصرف بستگي به سطح قندخون دارد.
 

منابع كروم عبارتند از : -کلم بروكلي -جوانه گندم -سبوس -بادام زميني -نخود سبز -سيب زميني -آب انگور -آب پرتقال -گوشت قرمز -پنير -موز -سيب
 

بهر حال اگر شما رژیم غذايي سالمي را دنبال كنيد به مقدار كافي كروم دريافت مي كنيد. نتايج بعضي از مطالعات نشان داده اند كه مكمل هاي كروم در غلبه كردن بر چاقي، استفاده بهتر بدن از انسولين، جلوگيري از افت قندخون و دوري از تمايل بيش از حد به مصرف شيريني، كمك كننده هستند. بدن براي متابوليسم پروتئين، كربوهيدرات، چربي و همچنين توليد فاكتور لازم براي تحمل گلوكز براي عملكرد بهتر انسولين، به كروم احتياج دارد. ميزان كافي و سالم دريافت غذايي روزانه 100-50 ميكروگرم براي افراد بالغ سالم مي باشد. افراديكه غذاي سالم نمي خورند ويا اينكه از سوء تغذيه رنج مي برند بخصوص افراد مسن، ممكن است در معرض كمبود كروم باشند. مكمل كروم براي افراد با علايم و نشانه هاي كمبود كروم كه البته شناسايي آن هم مشكل است توصيه مي شود.


کلمات کلیدی