تکمیل چرخه پژوهش در کشور ما نیازمند عزمی جدی است که ماحصل آن، خلق ثروت دانش بنیان خواهد شد. از این دیدگاه، مراکز تحقیقاتی نه صرفاً به عنوان نهادهای مجری پژوهش در سطح دانشگاه و کشور، بلکه محلی برای خلق ایدههای نوآورانه و تبدیل آنها به محصولات دانش بنیان میباشند که توزیع آنها در کشور میتواند پاسخگوی نیازی از نیازهای بومی باشد.
ازجمله عواملی که ایجاد مراکز نوآوری را به یک نیاز تبدیل کرده است، به وجود آمدن تغییرات سریع در فناوریهای روز دنیا و مسائل اجتماعی جامعه امروز است. مراکز نوآوری با همان ایده جذب خلاقیتها و نوآوریهای افراد ایجادشدهاند و به دنبال عرضه یک محصول به بازار هستند، البته محصولی که بر مبنای دانش و پژوهش ساخته شده باشد. آنها با تأمین بودجه فعالیت خود از شرکتهایی که به آنها وابستهاند و یا شرکتهایی که طرحها را به آنها میفروشند به حیات خود ادامه میدهند. همچنین افزایش تعداد افراد تحصیل کرده، مخصوصاً در سه دهه گذشته، فکر ایجاد مراکز نوآوری را در بین محیطهای آکادمیک و صنعتی شکل داده است، چراکه نظامهای آموزشی در کشور ما ظرفیت اشتغالزایی برای همه این افراد را نداشته و ضروری است با توانمندسازی ایشان در حیطههای مختلف نوآوری و کارآفرینی، بستری مناسب را برای خودکفایی این تحصیل کردگان در زمینههای کارآفرینی و خلق ثروت را فراهم نمود.
مرکز ایدهپروری و نوآوری پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم با هدف تکمیل چرخه پژوهش در این مرکز و تلاش جهت تبدیل نتایج تحقیقات به محصولات قابل عرضه و خلق ثروت دانشبنیان مبتنی بر اسناد بالادستی نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران راهاندازی گردیده است.
این مرکز با بهرهمندی از مشاوران برجسته در حوزههای مختلف صنعت، مدیریت، بازرگانی، حقوقی و... میکوشد تا بستر مناسبی را برای دانشجویان، اعضای هیأت علمی، پژوهشگران و کارآفرینان در حوزههای مختلف علوم پزشکی با تأکید بر حوزه غدد و متابولیسم فراهم نماید تا در این بستر، ایدههای نوآورانه و خلاقانه ایشان پس از تبدیل به محصول مناسب روانه بازار مصرف شده و از این مجرا به ارتقای سلامت جامعه کمک نماید.
پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم با استقرار مرکز ایدهپروری و نوآوری، تا ده سال آینده به عنوان مرکز برتر خلق ثروت دانشبنیان در حوزه علوم پزشکی در کشور شناخته خواهد شد.
جهتگیریها و سیاستهای کلی مرکز ایدهپروری و نوآوری پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم
مرکز ایدهپروری و نوآوری پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم در راستای تحقق اهداف این موسسه تحقیقاتی در حوزه خلق ثروت دانشبنیان و حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی، چهار سیاست کلان زیر را برای خود ترسیم نموده است:
* پاسخگویی به نیازهای کشور در حوزه علوم غدد و متابولیسم با تکیه بر تولید ملی و اقتصاد مقاومتی
* کشف و حمایت از ایدههای نوآورانه
* بسترسازی برای تبدیل ایدههای نوآورانه به محصول دانشبنیان
* تلاش جهت جلب سرمایهگذاران داخلی و خارجی
* حفظ مالکیتهای مادی و معنوی ایدهمندان، تولیدکنندگان و سرمایهگذاران
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید