14 دی 1403
EN
logo

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

دانشگاه علوم پزشکی تهران

پیام رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

 

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران کار خود را از سال 1372 در زمینه علوم پایه و بالینی در حوزه غدد و متابولیسم در بیمارستان دکتر شریعتی دانشگاه علوم پزشکی تهران آغاز کرد  و از سال 1379 به عنوان قطب علمی پژوهشی غدد درون ریز و متابولیسم شناخته شد. در سال 1389 نیز پس از 8 سال متوالی کسب رتبه برتر مراکز پژوهشی، طی حکمی از سوی وزارت بهداشت و آموزش پزشکی به پژوهشکده علوم غدد و متابولیسم ارتقاء یافت.
 

در کنار تغییرات پرشتاب جهانی، حوزه سلامت از جمله عرصه هایی است که به اقتضای ماهیت آن با تحولات چشمگیری مواجه است. لذا تغییر در ویژگی های جمعیتی، الگو های زندگی و عوامل بیولوژیکی بالطبع موجب تغییر در مطالبات اجتماعی از دست اندرکاران این حوزه خواهد شد. براین اساس ضروری است تا متولیان نظام های سلامت در جهان، همسو با این تغییرات و با نگاهی آینده نگارانه بستر های پاسخگویی به مطالبات ملی و بین المللی در عرصه های مختلف دانشی را فراهم نمایند.

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قطب علمی- پژوهشی در حوزه سلامت کشور بر آن است تا همسو با تغییرات بین المللی و در راستای پاسخگویی به نیاز های ملی با انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی و ارائه آموزش و راهکار های پیشگیری و درمان در زمینه های مرتبط با بیماری های غیرواگیر به خصوص دیابت، استئوپروز، چاقی، اختلالات تیروئید و بیماری های متابولیک در راستای حفظ و ارتقاء سلامت جامعه پیشرو باشد. سرلوحه اهداف پژوهشگاه، انجام تحقیقات در زمینه های مرتبط با غدد درون ریز و متابولیسم در سه محور علوم پایه، بالینی و جمعیتی و در راستای تحقق چشم انداز های اسناد بالادستی از جمله نقشه جامع نظام سلامت و نقشه جامع علمی کشور می باشد و در این راستا پژوهشگاه به عنوان همکار سازمان بهداشت جهانی در زمینه دیابت و استئوپروز، در جهت فراهم ساختن شواهد مورد نیاز کشور به منظور سیاست گذاری و تصمیم گیری کلان در حوزه سلامت فعالیت میکند.

این پژوهشگاه با مدیریت اجرای طرح های پژوهشی و برگزاری سمینار ها و کارگاه ها به توسعه دانش و پژوهش در حوزه بیماری های غدد درون ریز و متابولیسم همت گماشته و با هدف ارتقاء آگاهی عمومی و بهروزرسانی اطالعات علمی متخصصین و کادر بهداشتی- درمانی به فعالیت  های آموزشی میپردازد.

با عنایت به مأموریت سازمانی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم در ارائه خدمات درمانی به بیماران و بهبود کیفیت زندگی آن ها، مراکز جامع تخصصی و فوق تخصصی دیابت و بیماری های متابولیک، غدد، پوکی استخوان و چاقی پژوهشگاه با استفاده از نیرو های متخصص و کارکنان آموزش دیده، خدمات تخصصی و فوق تخصصی را با بهترین کیفیت به بیماران ارائه میکنند.

همچنین در سال های اخیر، پژوهشگاه با استقرار مراکز ایده پروری و نوآوری و مرکز رشد، عزم خود را برای تکمیل چرخه پژوهش و خلق ثروت دانش بنیان هم راستا با چشم انداز بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی راسخ نموده و در این زمینه گام های استواری را برداشته است.

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم به منظور تربیت منابع انسانی متخصص با توانمندی رهبری پژوهش در حوزه های مختلف سلامت، از سالیان پیش برنامه های آموزشی مختلفی مانند دوره های دکترای تخصصی پژوهشی و پزشک پژوهشگر را اجرا نموده که تا کنون تعداد قابل توجهی از متخصصان در حوزه های مختلف پژوهش کشور، در این پژوهشگاه تربیت شد هاند. حاصل حضور بیش از ربع قرن حضور پژوهشگاه در عرصه تولید علم کشور و جهان، انتشار بیش از سه هزار مقاله، با بیش از پنجاه هزار ارجاع، هشت گواهی ثبت اختراع و حق معنوی و تعداد قابل توجهی متخصص در کشور بوده است.

 

دکتر باقر لاریجانی

رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه