مرزهای نوین علوم غدد: پیوند دانش و نوآوری
پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران فعالیت خود را از سال ۱۳۷۲ در بیمارستان دکتر شریعتی آغاز کرد. این پژوهشگاه ابتدا در زمینههای علوم پایه و بالینی در حوزه غدد و متابولیسم متمرکز بود و در سال ۱۳۷۹ به عنوان قطب علمی پژوهشی غدد درونریز و متابولیسم شناخته شد. پس از کسب رتبه برتر مراکز پژوهشی طی ۸ سال متوالی، در سال ۱۳۸۹ به پژوهشکده علوم غدد و متابولیسم ارتقا یافت و در سال ۱۳۹۱ به عنوان نخستین پژوهشگاه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معرفی شد.
این پژوهشگاه با بهرهگیری از زیرساختهای پژوهشی شامل کلینیکهای تخصصی، آزمایشگاههای تحقیقاتی پیشرفته، بسترهای نرمافزاری، و همکاری با شبکههای تحقیقاتی، در راستای گسترش فعالیتهای پژوهشی از سطح علوم پایه تا کاربردهای بالینی در سطح ملی و بینالمللی فعالیت میکند.
پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم بیش از ۱۶ سال رتبه نخست مراکز تحقیقاتی را کسب کرده و موفق به دریافت بیش از ۲۵ جایزه ملی و بینالمللی شده است. این موفقیتها حاصل نهادینهسازی روحیه کار گروهی، تعهد، و تعلق سازمانی است.
انجمن سواد سلامت در علوم غدد، نهادی غیرانتفاعی و مردمنهاد است که با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه و انتقال دانش مؤثر به عموم، فعالیت میکند. این انجمن همچنین در راستای بهبود کیفیت خدمات درمانی و مراقبتی، ایجاد همافزایی بین علوم پایه، بالینی و جمعیتی مرتبط، و گسترش شبکه ذینفعان در حوزه بیماریهای غدد درونریز و متابولیسم گام برمیدارد.