08 تیر 1403

رویداد فناورانه کاربست فناوری در ارتقای فعالیت فیزیکی و سبک زندگی پرتحرک

رویداد فناورانه

مدیریت توسعه فناوری و ارتباط با صنعت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد تا با برگزاری رویداد فناورانه «کاربست فناوری در ارتقای فعالیت فیزیکی و سبک زندگی پرتحرک» ؤا برگزار کند.

مقدمه:

بیماری­های غیرواگیر از جمله چالش­های اصلی سلامت در جهان بوده و شیوع بالا و نقش آن در ناتوانی و مرگ و میر در جوامع اهمیت پیشگیری و درمان این بیماری­ها را دو چندان می­نماید. در این بین کم تحرکی و فعالیت فیزیکی ناکافی از عوامل خطر مهم در ایجاد بیماری های غیرواگیر می­باشد. باتوجه به پیشرفت تکنولوژی، راهکارهای هوشمندانه­ای می تواند برای ارتقای فعالیت فیزیکی در جوامع، به منظور کاهش بار بیماری های غیرواگیر ابداع گردد.

رویداد فناورانه «کاربست فناوری در ارتقای فعالیت فیزیکی و سبک زندگی پرتحرک»

در همین راستا مدیریت توسعه فناوری و ارتباط با صنعت پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران در نظر دارد تا با برگزاری رویداد فناورانه «کاربست فناوری در ارتقای فعالیت فیزیکی و سبک زندگی پرتحرک»، با شناسایی ایده های برتر در این حوزه، این فرصت را برای علاقمندان فراهم نماید تا با بهره­ مندی از تسهیلات ویژه این رویداد، نسبت به تولید و تجاری­ سازی محصولات و خدمات خود اقدام نمایند.

ایده­ های ارسالی، پس از ارائه توسط متخصصین در حوزه­های مربوطه داوری و در نهایت ایده های برتر، پس از انتخاب می توانند از تسهیلات زیر بهره مند گردند:

1. اختصاص فضای استقرار در مرکز رشد فناوری های سلامت
  2. تخصیص گرنت فناوری
  3. استفاده از زیرساخت های آزمایشگاهی و IT
  4. خدمات آموزش، مشاوره و منتورینگ

علاقمندان می توانند فرم ثبت ایده را دریافت و از طریق تکمیل آن در این رویداد شرکت نمایند.

زمان بندی رویداد فناورانه «کاربست فناوری در ارتقای فعالیت فیزیکی و سبک زندگی پرتحرک» به شرح زیر می­باشد:

شرکت در رویداد مهلت
ثبت و ارسال ایده    یکم لغایت 25 خرداد 1403