30 فروردین 1404
EN
logo

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر باقر لاریجانی نشان و مدال ویژه حکمت حکیم چهارمین جشنواره طب ایرانی را دریافت کرد

در چهارمین دوره «جشنواره طب ایرانی» که با شعار «طب ایرانی؛ ادغام در نظام سلامت» و با هدف شناسایی و حمایت از دانشمندان، پژوهشگران و نوآوران برتر این حوزه برگزار شد،  از زحمات و خدمات ارزنده دکتر باقر لاریجانی به عنوان یکی از تأثیرگذارترین چهره ها در مسیر احیا و اعتلای طب ایرانی و همچنین نقش بی بدیل و حمایت های بی دریغ ایشان در پایه گذاری و راه اندازی دانشکده های طب ایرانی، قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم،  چهارمین دوره جشنواره طب ایرانی با شعار «طب ایرانی؛ ادغام در نظام سلامت» و با معرفی برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره به کار خود پایان داددکتر علی جعفریان، مشاور عالی و جانشین وزیر بهداشت گفت: طب سنتی واقعیت جهان امروز است. این میزان از اقبال عمومی در جهان به استفاده از طب های مکمل، اهمیت و گستردگی این حوزه و جدی بودن آن را نشان می دهد.

دکتر جعفریان با تأکید بر این مطلب که بنابر مستندات سازمان جهانی بهداشت )WHO) بیش از 50 درصد مردم جهان به نوعی از طب های سنتی و مکمل استفاده می کنند، گفت: طب سنتی واقعیت جهان امروز است. این میزان از اقبال عمومی در جهان به استفاده از طب های مکمل، اهمیت و گستردگی این حوزه و جدی بودن آن را نشان می دهد.

دکتر جعفریان در ادامه با اشاره به مستندات سازمان جهانی بهداشت، بر سه فاکتور؛ امن بودن، تأثیرگذار بودن و مبتنی بر شواهد بودن خدمات نظام سلامت تأکید کرد و افزود: فعالان حوزه طب ایرانی، داروسازی سنتی و گیاهان دارویی می بایست تلاش کنند تا بیش از پیش تولیدات علمی مبتنی بر شواهد تولید کنند که می تواند نه تنها در سطح کشور بلکه در سطح جهان قابل ارائه باشد.

جانشین وزیر بهداشت همچنین بر لزوم استفاده از فناوری در حوزه تولید محصولات حوزه طب ایرانی و گیاهان دارویی تأکید کرد و گفت: امیدواریم وقتی به جشنواره دهم می‌رسیم بتوانیم ادعاهای علمی بزرگی را به جهان ارائه دهیم.

در ادامه این مراسم از زحمات و خدمات ارزنده دکتر باقر لاریجانی  که با نقش‌آفرینی مؤثر در نهادینه‌سازی طب ایرانی در نظام سلامت کشور، تأسیس دانشکده‌های طب ایرانی، تدوین برنامه‌های آموزشی مبتنی بر شواهد، تقویت زیرساخت‌های پژوهشی، و تسهیل ادغام خدمات طب ایرانی در نظام سلامت، مسیر علمی و عملی این رشته را هموار ساخت تقدیر شد .  

این جشنواره با دبیرخانه‌ای دائمی در دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در سه بخش علمی، فرهنگ و هنر، و بخش ویژه با محورهایی همچون آموزش، پژوهش، درمان، فناوری، بین‌الملل، و چهره ماندگار، به معرفی و قدردانی از برجستگان طب ایرانی، داروسازی سنتی و تاریخ پزشکی در سطح ملی می‌پردازد.

 

فیروزه  حاجی پور
تهیه کننده:

فیروزه حاجی پور

تصاویر

جشنواره طب ایرانی جشنواره طب ایرانی جشنواره طب ایرانی جشنواره طب ایرانی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه