فراخوان همایش های مردمی آشنایی با پوکی استخوان

هفته ملی سلامت استخوان

با پیشگیری از پوکی استخوان، شکست ناپذیر بمانید!

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، مرکز تحقیقات استئوپروز پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه  با همکاری انجمن استئوپروز ایران، دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و  معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در نظر دارد همایش های مردمی با موضوع آشنایی با پوکی استخوان را  همزمان با هفته ملی سلامت استخوان(28 مهر الی 3 آبان ماه 1493) و با شعار "با پیشگیری از پوکی استخوان شکست ناپذیر بمانید" در شهر تهران برگزار کند.

چرا باید در این همایش شرکت کنیم؟

• افزایش آگاهی: با شرکت در این همایش، دانش خود را در مورد بیماری خاموش پوکی استخوان، عوامل خطر، راه‌های تشخیص و درمان آن افزایش دهید.
  • پیشگیری موثر: یاد بگیرید چگونه با تغذیه صحیح، ورزش منظم و اصلاح سبک زندگی، از ابتلا به پوکی استخوان پیشگیری کنید.
  • زندگی سالم‌تر: با شرکت در این همایش، گام مهمی در جهت ارتقای سلامت خود و خانواده‌تان بردارید.

موضوعات مورد بحث در همایش:

• سلامت استخوان و عوامل خطر ابتلا به پوکی استخوان
  • تشخیص و درمان پوکی استخوان
  • تغذیه و پیشگیری از پوکی استخوان
  • پیشگیری از سقوط و شکستگی

تاریخ و مکان برگزاری:

• سه‌شنبه 24 مهر 1403 ساعت 8:30 الی 12:00: فرهنگسرای یاریگران زندگی، خیابان ری، نرسیده به خیابان خراسان، داخل پارک کوثر
  • چهارشنبه 2 آبان 1403 ساعت 8:30 الی 12:00: سالن نمایش‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران، بلوار کشاورز، تقاطع قدس
  • سه‌شنبه 8 آبان 1403 ساعت 8:30 الی 12:00: سرای محله ابوذر، بلوار ابوذر، خیابان اتمه اطهار، خیابان کریم شاهیان، نبش کوچه اعتمادی

از عموم شما مردم عزیز دعوت می شود تا برای حفظ سلامت استخوان‌های خود و عزیزانتان، در این همایش شرکت کنید.