03 دی 1403
EN
logo

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

دانشگاه علوم پزشکی تهران

تسهیل شرایط پذیرش دانشجوی بین الملل در مقطع دکترای تخصصی پژوهشی

جلسه معاونت پردیس بین الملل

در جلسه ای به میزبانی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، اعضای معاونت بین الملل دانشگاه شرایط پذیرش دانشجو بین الملل و اعطا تسهیلات به فعالیت های بین المللی اعضای هیات علمی را تشریح کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، دکتر سید مجتبی دقیقی معاون پژوهشی پردیس بین الملل دانشگاه و دکتر آرمان زرگران مدیر توسعه امور بین الملل معاونت بین الملل دانشگاه یکشنبه 23 اردیبهشت 1403 با حضور در جمع اعضای هیات علمی پژوهشی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، ضمن معرفی گرنت هایی پژوهشی و تسهیلات تشویقی دانشگاه در حوزه فعالیت های بین المللی، مفاد آیین نامه پذیرش دانشجوی بین الملل در مقطع دکترای تخصصی پژوهشی را تشریح کردند.

دکتر افشین استوار رئیس پژوهشگاه نیز در این جلسه با تاکید بر ضرورت حمایت سیستمی  معاونت بین الملل دانشگاه در خصوص فعالیت های بین الملل  گفت:  به نظر می رسد در حال حاضر  سیاست های معاونت بین الملل بر تشویق فردی اعضای هیات علمی مطوف است اما با توجه به محدودیت های کلی که در مسیر بین المللی سازی پژوهش وجود دارد به نظر می رسد هموار کردن مسیر فعالیت بین المللی  و هزینه کرد منابع در این مسیر پر سودتر باشد.

دکتر استوار همچنین به ظرفیت و اراده پژوهشگاه و توانمندی اعضای هیات علمی برای جذب دانشجوی بین المللی اشاره کرد و خواستار تسهیل هر چه بیشتر شرایط پذیرش دانشجوی بین المللی شد.

دکتر دقیقی در این جلسه توسعه و تقویت روابط، تعاملات و تبادلات دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه پژوهش بین‌المللی را یکی از ماموریت معاونت بین الملل دانشگاه خواند و افزود: یکی از ماموریت ها شناسایی، حمایت و توانمندسازی اعضای هیات علمی برای انجام فعالیت های بین المللی است و در همین خصوص اعطای گرنت های پژوهشی  به اعضای هیات علمی دارای پژوهش های بین المللی را در دستور کار قرار داده ایم.

وی گرنت 6 مقاله بین الملل در یک سال را مختص آن دسته از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه خواند که حداقل 6 مقاله بین المللی نمایه شده در ISI ،PubMed  یا  Scopus در طول سال داشته باشند مشروط بر این که  عضو هیات علمی حداقل در سه مقاله از این مقالات، به عنوان نویسنده اول یا نویسنده مسئول باشند که سقف مبلغ این گرنت برای هر عضو هیات علمی یک میلیارد ریال است.

در ادامه این جلسه دکتر دقیقی گرنت های تشویقی اعضای هیات علمی را تشریح کرد. 

وی اعطا گرنت  750 میلیون ریالی ثبت اختراع بین المللی و موفقیت در تجاری سازی بین المللی را  مختص آن دسته از اعضای محترم هیات علمی دانشگاه خواند که موفق به ثبت اختراع و تجاری سازی بین المللی در مراجع معتبر جهانی شده باشند و تصریح کرد:  این گرنت فقط به اختراعاتی تعلق خواهد گرفت که در زمان ثبت آن در مراجع معتبر، فرد به عنوان عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران معرفی شده باشد.

 معاون پژوهشی پردیس بین الملل همچنین مبلغ گرنت جذب منابع خارجی برای انجام تحقیقات بین المللی برای اعضای محترم هیات علمی دانشگاه 2 درصد از کل مبلغ گرنت اخذ شده اعلام کرد.

وی یکی دیگر از تسهیلات گرنت پژوهشی را شامل گرنت جذب دانشجوی پسا دکتری بین المللی خواند و افزود: این گرنت در قالب حمایت معاونت بین الملل دانشگاه از پروژه ای خواهد بود که دانشجوی پسا دکتری بین الملل بر روی آن کار خواهد کرد و مبلغ آن را بیست و پنج درصد از منابع جذب شده از سایر موسسات توسط هیات علمی مربوطه برای تربیت دانشجو خواند.

دکتر دقیقی همچنین تشویقی چاپ مقاله Q1 بین الملل  را مختص آن دسته از اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه به عنوان نویسنده مسئول اعلام کرد که حداقل یک مقاله بین المللی در مجلات 1Q در سال 2023 منتشر کرده اند و سقف مبلغ این گرنت را  750 میلیون ریال اعلام کرد.

در این جلسه همچنین جزییات گرنت پژوهشی چاپ مقاله در مجلات  Nature و  Science به مبلغ 3،000،000،000 ریال برای نویسنده مسئول و اول و مبلغ 1،500،000،000 ریال برای سایر نویسندگان به ازای هر مقاله تشریح شد.

در بخش دیگری از این جلسه، شرایط جذب دانشجو بین الملل در مقطع دکترای تخصصی توسط دکتر آرمان زرگران تشریح شد.

بر این اساس آن دسته از اعضای هیات علمی دارای رتبه دانشیاری یا استاد آموزشی/ استاد پژوهشی دارای اچ ایندکس 10 یا بیشتر از 10 یا استادیار با حداقل 3 سال سابقه کار با اچ ایندکس 15 یا بیشتر متقاضی در رشته مورد نظر باشد.

همچنین عضو هیات علمی متقاضی می بایست چهار مقاله به عنوان نویسنده اول یا مسئول در مجلات معتبر بین المللی، طی دوسال اخیر چاپ کرده باشد و حداقل 3 دانشجوی دکترای تخصصی به عنوان استاد راهنما که پایان نامه ایشان دفاع شده است را هدایت کرده باشد.

دکتر زرگران افزود: اما در صورتی که عضو هیات علمی دارای سوابق پژوهشی مورد قبولی باشد، انعطاف لازم از سوی معاونت بین الملل دانشگاه در خصوص پذیرش درخواست به کار برده خواهد شد.

مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تصاویر

جلسه معاونت پردیس بین الملل جلسه معاونت پردیس بین الملل جلسه معاونت پردیس بین الملل جلسه معاونت پردیس بین الملل جلسه معاونت پردیس بین الملل جلسه معاونت پردیس بین الملل جلسه معاونت پردیس بین الملل جلسه معاونت پردیس بین الملل
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه