06 تیر 1403
logo

پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم

دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدرسه بهاره کاربرد چت بات ها در آموزش و پژوهش

مدرسه بهاره پژوهشگاه علوم غدد و متبولیسم

برگزار کننده: معاونت آموزشی پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی تهران

*اعطای امتیاز توانمندسازی پژوهشی برای اعضای هیئت علمی* شرکت کننده در *مدرسه بهاره کاربرد چت بات ها در آموزش و پژوهش*

تاریخ برگزاری: 30 و 31 خرداد

ساعت برگزاری: 8 الی 16:30

مدرسین:

دکتر سمیه رجب زاده، دکترای تخصصی یادگیری الکترونیکی

دکتر یهان یوسف زاده، دکترای تخصصی مدیریت فناوری اطلاعات

دکتر احسان طوفانی نژاد، دکترای تخصصی تکنولوژی آموزشی

دکتر مسعود شهابیان، دکترای تخصصی طب اورژانس

فصول کارگاه:

مقدمه ای بر هوش مصنوعی  و کاربردهای آن

مهندسی پرامپت در استفاده از چت بات ها

استفاده از چت‌بات‌ها در آموزش و یادگیری

استفاده از چت‌بات‌ها در پژوهش

مشاهده برنامه

هدف:

هدف اصلی این دوره آموزشی "استفاده از چت بات‌ها در آموزش و پژوهش"، ارتقاء دانش و مهارت ها شرکت‌کنندگان در زمینه‌ی چت بات‌ها به منظور بهبود فرآیندهای آموزش و پژوهش است. این دوره با ترکیب تئوری و عمل، به شرکت‌کنندگان این امکان را می‌دهد تا:

1. آشنایی با کلیات هوش مصنوعی و یادگیری ماشین: شرکت‌کنندگان با مبانی اساسی هوش مصنوعی، یادگیری ماشین، و مدل‌های زبانی بزرگ (LLM) آشنا شوند و از ابزارهای پیشرفته در این زمینه بهره‌مند شوند.

2. مهارت در مهندسی پرامپت در استفاده از چت بات‌ها: شرکت‌کنندگان با مهارت‌های مهندسی پرامپت و توانایی ساخت چت بات‌های پرسش و پاسخ مؤثر و هوشمند، برای بهبود فرآیندهای ارتباطی در آموزش و پژوهش آشنا می‌شوند.

3. استفاده از چت بات‌ها در محیط‌های آموزشی: شرکت‌کنندگان با تکنیک‌ها و راهکارهای استفاده از چت بات‌ها در برگزاری کلاس‌ها و دوره‌های آموزشی، جهت ایجاد تجربه یادگیری بهتر، آشنا می‌شوند

4. استفاده از چت بات‌ها در طراحی تصاویر و ویدئوهای آموزشی:شرکت‌کنندگان با اصول و تکنیک‌های استفاده از چت بات‌ها در طراحی محتواهای تصویری و ویدئویی برای ارائه آموزش موثر، آشنا می‌شوند.

5. استفاده از چت بات‌ها در پژوهش: در این بخش، شرکت‌کنندگان با نقش چت بات‌ها در پروژه‌ها و تحقیقات علمی آشنا شده و از این ابزار در بهبود فرآیندهای پژوهشی بهره‌مند می‌شوند.

6. نگارش مقاله و ویرایش با استفاده از چت بات‌ها: شرکت‌کنندگان با تکنیک‌های نگارش مقاله، ویرایش محتوا و داوری پیش‌نویس‌ها با همکاری چت بات‌ها آشنا می‌شوند.

7. ساختاردهی چت بات‌ها در سرچ مقالات و شبکه علیتی: مشارکت‌کنندگان با روش‌های بهینه‌سازی جستجو و ساخت شبکه علیتی با استفاده از چت بات‌ها، نقد و ارزیابی مقالات و متون مرتبط را فرا می‌گیرند.

همچنین، این دوره با فراهم آوردن فرصت پروژه‌های کاربردی و آزمون‌های عملی، از شرکت‌کنندگان انتظار می‌رود که توانایی خود را در این حوزه بهبود دهند و با اخذ سرتیفیکیت نهایی، به عنوان افرادی مسلط به استفاده از چت بات‌ها در آموزش و پژوهش شناخته شوند.

ثبت نام در کارگاه

هزینه ثبت نام: پانصد هزار تومان

ثبت نام در کارگاه:

علاقه مندان به شرکت در این کارگاه، هزینه ثبت نام را به حساب پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم واریز کرده (شماره حساب: 4001076103006756 و شناسه واریز: 381076174140104000000000000384 )(IR_270100004001076103006756) و فیش واریزی را به همراه نام کامل، کد ملی و رشته تحصیلی به آدرس ایمیل edu.emri.tums@gmail.com ارسال فرمایید. لازم بذکر است شناسه واریز حتما بر روی فیش بانکی قید گردد.واریز از طریق ساتنا و پایا در برنامه های همراه بانک به سهولت امکان پذیر است .

جهت کسب اطلاعات تکمیلی میتوانید با دفتر معاونت آموزشی به شماره 88016468 تماس بگیرید.

 
  
 
 
 

 

 

 

مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم